Nieuws

 • Prijzen van nieuwbouwwoningen stegen met 10 procent in derde kwartaal
  by NU.nl on 17-01-2021 at 23:02

  In het derde kwartaal van 2020 waren nieuwbouwwoningen gemiddeld 10 procent duurder dan in dezelfde periode een jaar eerder. Dat is de grootste stijging in ruim een jaar, blijkt maandag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Kadaster.

 • 'Belastingdienst eist deel compensatie gedupeerden toeslagaffaire op'
  by NU.nl on 16-01-2021 at 15:50

  Gedupeerden van de kinderopvangtoeslagaffaire moeten een deel van de compensatie die ze ontvangen, weer afdragen aan de Belastingdienst. Dat meldt de belangenvereniging voor bewindvoerders in de schuldsanering (BBW) aan dagblad Trouw. De vereniging is uit irritatie hierover uit het overleg met de Belastingdienst gestapt.

 • Italiaanse regering houdt rekening met hogere staatsschuld
  by ANP on 16-01-2021 at 14:41

  De Italiaanse regering verwacht een hogere staatsschuld dan waar aanvankelijk rekening mee werd gehouden, zo meldt persbureau Bloomberg zaterdag. Het ministerie van Financiën rekent dit jaar ook op een groter begrotingstekort vanwege extra coronasteun om de economie aan te zwengelen.

 • Thuiswerken: wanneer mag het wel en wanneer niet?
  by Tom van Gurp on 16-01-2021 at 13:36

  Thuiswerken in coronatijd is inmiddels normaal geworden. Toch meldde vakbond CNV vrijdag dat veel mensen die wel thuis kunnen werken, van hun baas toch naar kantoor moeten komen. Mag een werkgever dat eigenlijk vragen van zijn personeel? En mag een werknemer dat weigeren? NU.nl zet enkele vragen en antwoorden over thuiswerken op een rijtje.

 • Toenemende terugval in inkomsten en geldzorgen bij flexwerkers
  by NU.nl/ANP on 16-01-2021 at 10:01

  Het percentage flexwerkers dat geldzorgen heeft is door de coronacrisis opgelopen van 36 procent vorig jaar zomer tot 43 procent nu. Dat blijkt uit een zaterdag gepubliceerd onderzoek (pdf) van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) in opdracht van het platform Wijzer in geldzaken.

Uw administratie uitbesteden?

Neem direct contact met ons op!

Contact opnemen